Isabel Marant Etoile


Isabel Marant Etoile - storbysboheme fra Paris

De franske designs fra Isabel Marant Etoile så først dagens lys i 1999, og i dag forhandles de verden over. Stilen er et miks af det elegante og det rå. En slags storbyboheme look fra de parisiske gader. Sortimentet af Isabel Marant Etoile hos Room4 rummer alt fra bløde halstørklæder og skønne bluser til sporty støvler, pæne kjoler og lækre skindbukser. Du finder enhver style til at skabe et flot look. Se nærmere på de smukke styles her i shoppen, eller kom ind i en af vores fysiske butikker i Vejle og Aarhus.

Shop her og sammensæt et gennemført look

Etoile Isabel Marant er skabt af den franske designerdarling Isabel Marant. Hendes styles er meget populære og eftertragtede, og det er ikke hvem som helst, der forhandler dette high fashion brand. Derfor er vi hos Room4 stolte over at kunne fremvise et bredt sortiment fra det trendsættende og moderigtige mærke. Selvom det er fransk, så er det ikke ekstravagant og flashy tøj. Det minder faktisk lidt om noget skandinavisk, men samtidig med et rå og gennemført udtryk med en bid af rock'n'roll. Forkæl dig selv med styles som mønstrede kjoler med fede detaljer. Kombiner skindbukser med en afslappet sweatshirt med print. Eller bær et par løse og casual bukser til hverdag eller til businesswoman looket. Du har uanede stylingsmuligheder, når det kommer til dette eksklusive mærke.

Køb online eller butik og få god service

Hos Room4 lever vi ikke blot for at forhandle eksklusive fashion brands fra Danmark og resten verden. Vi lever også for at gøre vores kunder tilfredse. Dette opnår vi ved at tilbyde den bedst mulige kundeservice. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp til størrelser, bestilling eller lignende. Vi glæder os til at hjælpe dig med din bestilling. Isabel Marant Etoile forhandles kun i vores butikker og kan ikke købes direkte i webshoppen. Men du kan se vores udvalg online og hvis der er en særlig style, du er faldet for, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Så vil vi meget gerne hjælpe dig til den rette butik.