RETURNERING


Her på Room4.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle online. Det samme gør sig gældende i tilfældet af at du skal returnere dine varer.

Når du modtager din pakke, vil der ud over dine bestilte varer, altid være inkluderet følgende:

1. En faktura med en oversigt over dine bestilte varer.

2. En returseddel med en nem guide til hvordan du returnerer dine varer, som du også skal udfylde.

3. En forudbetalt returlabel, som du kan bruge ved returnering af dine varer, såfremt du ønsker at benytte dig af vores gratis ombytningsservice.


RETUR MED GLS

Ønsker du at returnere en eller flere varer på din ordre, skal du følge nedenstående proces:

1. Udfyld retursedlen nøje samt kryds af i returårsag

2. Vedlægge den udfyldte returformular og fakturaen sammen med dine returvare(r). Du kan pakke din forsendelse i samme kasse eller pose, som du modtog den i.

3. Sæt den medfølgende returlabel på ydersiden af pakken. Vi anbefaler at bruge den medfølgende returlabel, ellers er du selv ansvarlig for varerne, indtil de når frem til os. Mangler du en returlabel bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. +45 76 40 81 36 eller på mail kundeservice@room4.dk

NB: Når vi har modtaget din returforsendelse, behandler vi den hurtigst muligt. Herefter tilbagebetales returvarens beløb på din konto. Bemærk at der fratrækkes 49,- fra returbeløbet.


RETURNERING I DIN NÆRMESTE ROOM4

Du har selvfølgelig også mulighed for at returnere i din nærmeste ROOM4. Her skal du bare huske at medbringe din faktura som lå i pakken. Her kan du tilmed bytte din vare til en anden med det samme eller få pengene retur. Du kan se vores butikkers beliggenhed her



VÆRD AT VIDE INDEN DU RETURNERER

1. Vi tager et gebyr på 49,- når vi tager din vare retur.

2. Ved reklamation (evt. fejl på varen etc.) beder vi dig sende en mail på kundeservice@room4.dk eller ringe på +45 76 40 81 36 inden du sender varen retur, som skal være indenfor 24 måneder af købet af din vare. Alle reklamationer SKAL sendes retur til GUNDTOFT, Torvegade 6, 7100 Vejle - Kan derfor IKKE returneres i butikkerne.

3. Ved returnering skal varen være i ubrugt tilstand samt med original prismærke og forsendelsesemballagen skal være ansvarligt lukket. Forsikring samt track-n-trace er inkluderet i den vedlagt returlabel.