H2O FAGERHOLT

< 1 >

H2O Fagerholt - afslappede styles til hverdag og fest

H2O Fagerholt er et dansk sportsbrand skabt af mor og datter Julie og Bex Fagerholt. Visionen bag brandet har været at skabe komfortable styles med fokus på at bryde grænsen mellem hverdags- og træningstøj. Brandets mange behagelige styles kan derfor bruges hele dagen lang. Uanset hvad du foretager dig, og samtidig med at du bevarer et stilfuldt look og føler dig afslappet. Room4 fører mange eksklusive mærker inden for mode. H20 Fagerholt er et af vores mange lækre modebrands. Gå på opdagelse her i webshoppen, du finder helt sikkert et skønt outfit til netop dine hverdagsaktiviteter.

Populært brand i flotte designs

Shopper du H2O Fagerholt online hos Room4, kan du opdage alt fra bukser og sweatshirts til cardigans, sweaters og trøjer. Styles til enhver anledning. Om du bare skal hygge derhjemme, gå en tur på cafe med veninderne eller gå på arbejde. Tøjet har en behagelig og løs pasform, der gør, at du altid kan føle dig godt tilpas. Brandets mange styles bærer også præg af at være smukt og farverigt. Her er altså ikke tale om hverdagstøj, der er kedeligt. Overhovedet ikke. Du kan opdage stilfulde styles i skønne og nordiske farver som grøn, grå, sort og mønstret. Sammensæt forskellige styles og farver for et personligt look. Det meget simple og skandinaviske design gør også, at du let kan kombinere brandets styles med tøj fra din egen garderobe.

Høj kvalitet og gode materialer

Designteamet hos virksomheden har formået at skabe styles, der har været efterspurgte af danskerne i mange år. Det er bare én af grundene til, at de er så populære. Kvaliteten betyder også noget. Alle styles fra mærket er fremstillet med virkelige gode materialer som bomuld, uld og elastan. Det bidrager til, at tøjet er behageligt at have på. En god pasform og en komfortabel følelse - er det, du får. Køb H2O Fagerholt styles hos Room4. Vi har et stærkt produktkendskab og kan altid guide dig til at sammensætte et personligt look. Du får også mange andre fordele, når du shopper hos os:- Vi leverer gratis ved køb over 499 kr.- Du kan nemt returnere, hvis størrelsen ikke passer- Vi tilbyder kundeservice både på mail og på telefon. Drømmer du om alsidige, men stilfulde styles? Som du kan bære, uanset hvor dagen bringer dig hen? H2O Fagerholt er dit oplagte valg.